Home
 
 

Onderzoeksinformatie

Rapporten

Resultaten

Publicaties

Contact CROW-KpVV

Onderzoeksinformatie

Onderzoek in bus, tram, trein, metro of boot

Interviewers van NDC Nederland delen vragenlijsten uit in de bus, trein, tram, trein en boot. Zij vragen de reiziger de vragenlijst tijdens de rit in te vullen. De vragen hebben betrekking op aspecten van klanttevredenheid.

Analyse en verwerking

In 2018 zijn 113.909 bruikbare vragenlijsten ingevuld in 7.689 ritten en 434.524 passagiers geteld. De resultaten zijn geanalyseerd en verwerkt in een rapport. Voor elk onderzoeksgebied is er een afzonderlijke factsheet beschikbaar. Vergelijking tussen gebieden is mogelijk op deze website, bij Resultaten. Meer informatie over de opzet van het onderzoek vindt u in het Hoofdrapport.

Resultaten

Jaarlijks presenteert CROW-KpVV, opdrachtgever van de OV-Klantenbarometer, de resultaten aan de vervoerders en de betrokken overheden. Wie scoort er dit jaar het beste? En waar zijn de grootste stijgers en sterkste dalers te zien? In 2019 vindt deze presentatie plaats op 11 april.

Vragen

Op deze site plaatsen wij actuele informatie over het onderzoek. Zijn er zaken die u mist, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!