Home
 
 

Onderzoeksinformatie

Rapporten

Resultaten

Publicaties

Contact CROW-KpVV

Onderzoeksinformatie

Onderzoek in bus, tram, trein, metro of boot

Interviewers van NDC Nederland delen vragenlijsten uit in de bus, trein, tram, trein en boot. Zij vragen de reiziger de vragenlijst tijdens de rit in te vullen. De vragen hebben betrekking op aspecten van klanttevredenheid.

Analyse en verwerking

In 2019 zijn 107.631 bruikbare vragenlijsten ingevuld in 7.240 ritten. De resultaten zijn geanalyseerd en verwerkt in een rapport. Voor elk onderzoeksgebied is er een afzonderlijke factsheet beschikbaar. Vergelijking tussen gebieden is mogelijk op deze website, bij Resultaten. Meer informatie over de opzet van het onderzoek vindt u in het Hoofdrapport.

Vragen

Op deze site plaatsen wij actuele informatie over het onderzoek. Zijn er zaken die u mist, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!